menu
Reviews
Siegi M.
21/10/2021
Bij Wendy kom ik echt tot rust. Ze heeft de herbalanceringsmassage van het lichaam bij me gedaan en dat was in 1 woord: ZALIG!!! Ik kwam echt weer tot mezelf en na een moeilijke periode kwam dit ook hard binnen. Maar het heeft me zoveel deugd gedaan, zeker voor herhaling vatbaar! Wendy brengt rust door haar zachte muziek, haar handen en haar persoonlijkheid. Mijn volgende afspraak voor een gelaatsverzorging staat al genoteerd! Tot binnenkort -xxx-
Antwoord van de handelaar:

Hallo Siegi,


wat een mooie woorden, dank je wel! Dankbaar dat het de behandeling je deugd gedaan heeft!


grtjs Wendy

Kelly D.
01/07/2021
Ik heb onlangs mijn eerste ervaring gehad. Deze was heel positief. Na de warme ontvangst, heb ik een gezichtsbehandeling gehad met zichtbaar resultaat. Ik kreeg ook advies op maat voor mijn eigen huid. Ik raad dit zeker aan iedereen aan om een keertje te doen. Mercikes wendy, ik kom zeker nog een keertje terug.
Antwoord van de handelaar:

Dank je wel Kelly! Heel fijn om te horen dat de behandeling goed geholpen heeft, en altijd welkom om nog een keertje terug te komen! grtjs Wendy - Huidcoach

Els D.
17/05/2021
Voor mij de 1 ste keer een gezichtsbehandeling maar..... dat was TOP!!!!!! Wendy is zeer professioneel en heel vriendelijk. Legt alles heel goed uit.. vond het heel ontspannend en lekker verwarmende zetel. Mijn afspraak voor achter 6 weken is al geboekt en ook een pedicure. Groetjes Els
Antwoord van de handelaar:

Hallo Els,

hoe fijn om te horen, bedankt voor deze mooie woorden en ik zie je graag terug binnen 6 weken! Wendy

Marijke D.
27/03/2021
Wendy is vriendelijk en spontaan, je voelt je direct op je gemak. De behandelingen zijn zalig en geven rust. Mijn huid wordt beter en beter, elke keer dat ik daar ben geweest. Ik ga ook voor de bindweefselmassage, deze is zeer ontspannend en doeltreffend. Mijn huidplooien waren na de eerste kuur zichtbaar minder en nu hoef ik enkel op “onderhoud” :-) Mercie Wendy om mij te doen stralen.
Antwoord van de handelaar:

Dank je wel, wat een fijne recensie om te krijgen! x Wendy

Sabine C.
24/10/2020
Zalige massage gehad . Wendy zorgt dat je helemaal zen wordt. Onmiddellijk een nieuwe afspraak gemaakt . Toppie 🤩 Sabine
Antwoord van de handelaar:

Dank je wel Sabine, fijn dat je ervan genoten hebt! Wendy

Cindy D.
11/09/2020
Lieve en eerlijke huidcoach,staat altijd klaar en zorgt ervoor dat ik en mijn dochter er altijd fris en fruitig uitzien xxx
Antwoord van de handelaar:

Dank je wel en graag gedaan :-)

Simonne B.
02/09/2020
Bij Wendy word ik altijd ontvangen met een brede glimlach. Een behandeling van Wendy is puur genieten in een heel rustgevende en aangename sfeer. Wendy neemt echt de tijd en past de behandeling aan op de specifieke behoeften van de huid. Kan niet wachten tot de volgende afspraak!
Antwoord van de handelaar:

Dank je wel voor deze mooie review! 😘

Winde F.
31/08/2020
De eerste schoonheidsspecialiste waar ik me echt helemaal op mijn gemak voel! Een leuke babbel, goede verzorging en professioneel advies. Wendy heeft me verder geholpen toen mijn huidtest niet zo'n goede resultaten gaf. Ik kreeg ook productjes mee om te testen en erna kon beslissen of ik ze wilde gebruiken. Super lief en telkens een aangenaam bezoek!
Antwoord van de handelaar:

Bedankt voor deze mooie recensie, heel fijn om dit te horen!

Nadine S.
10/08/2020
Ik ben zeer tevreden over deze deal. Zeker voor herhaling vatbaar. Heb er enorm van genoten.
Kelly C.
22/06/2020
Wauw, wat een massage! Vanaf het moment dat Wendy mij aanraakt viel alle spanning al van mij af! Zeker een aanrader! Wendy zal me snel terug zien!
Danique V.
26/04/2020
Na enkele behandelingen was ik verlost van de onzuiverheden in mijn gezicht! Wendy is een echte professional in haar vak!
Annita V.
09/03/2020
Zeer professioneel uitgevoerde gelaatsverzorging, met duidelijke toelichting over de gebruikte producten en toepassingen. Ook de rugmassage was een weldaad. Voor herhaling vatbaar.
Cindy S.
17/01/2020
Blij verrast bij Wendy, hele goede uitleg gekregen over mijn huid en erna enkel genieten van de behandeling. Ze is een zeer lieve vrouw die je makkelijk op je gemak laat voelen ik ben Fan en ik ga zeker terug.
Kelly H.
15/01/2020
Een heerlijk ontspannen massage gehad. Zeer vriendelijke dame. Je voelt je helemaal herboren. Voor herhaling vatbaar
Miranda D.
30/05/2019
Wendy is een super vriendelijke vrouw,weet waar ze mee bezig is en professioneel. Zij heeft er een vaste klant bij.
Inge S.
13/05/2019
Een zalig ontspannende massage gehad, ben helemaal zen! Wendy doet dit vol passie en overgave, het uur is voorbijgevlogen. Absoluut voor herhaling vatbaar !
Ilse G.
29/01/2019
Zeer aangename en fijne ontvangst. De behandeling was heerlijk ontspannend. Zeker een aanrader.
Ariane V.
10/01/2019
Goede, aangename gelaatsverzorging In een gezellige sfeer.
Cindy S.
16/11/2018
Ik was aangenaam verrast, voor mij een eerste keer en ik heb ervan genoten. Zeer goede uitleg bij alles en positieve commentaren achteraf. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel, Wendy!
Isabelle G.
27/08/2018
Super
Aaike M.
11/04/2018
Super vriendelijk en duidelijke uitleg over de huid en verzorging. Een echte aanrader.
Danielle P.
08/03/2018
Zeer aangename persoon, legde alles zeer goed uit, genoten van mijn gelaatsverzorging en massage, een echte aanrader
Ariane V.
17/11/2017
Prima. Goede uitleg.
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Bestel online
Koop online onze producten en geniet van scherpe kortingen.
Messenger logo
Chat